§ 13 Herralahden kenttäalueen vuokraaminen FC Jazz Juniorit ry:lle 2024

Lataa 

PRIDno-2024-935

Päätöspäivämäärä

14.3.2024

Päätöksen tekijä

yksikön päällikkö, liikuntayksikkö

Päätöksen peruste

Sivistystoimialan liikuntayksikkö vuokraa Herralahden kenttäaluetta ja huoltorakennusta seuroille. Kaupunki luovuttaa seuralle kentän käyttöoikeuden seuraavasti.

Seura saa sopimuksen voimassaoloaikana käyttönsä kentän arki-iltojen (klo 15–21) ja viikonloppujen (klo 9–21) harjoitusvuorot 1.4.–31.10. välisenä aikana.

Kentällä on mahdollista pelata myös muiden seurojen otteluja ja järjestää harjoituksia, erityisesti luonnonnurmikenttien käyttöaikojen ulkopuolella (ajalla 1.4.–14.5. ja 1.–31.10.). Tästä käytöstä sovitaan erikseen seurojen ja sivistystoimialan liikuntayksikön (tilavaraus) kesken niin, että kenttä on pääasiassa seuran käytössä sopimuksen mukaisesti. Muilla seuroilla on mahdollista käyttää seuran vapauttamia vuoroja harjoitteluun ja otteluihin myös luonnonnurmikenttien käyttökauden aikana.

Kaikki kentän käyttövuorot merkitään Timmi-tilavarausjärjestelmään ja muiden käyttäjien käyttövuoroista peritään vapaa-ajan lautakunnan vahvistaman hinnaston mukainen vuokra. Muilta käyttäjiltä laskutettujen vuorojen vuokra huomioidaan seuralta laskutettavan kenttävuokran suurudessa.

Kuvaus

.

Päätös

Päätän, että Porin Herralahden kenttäalue ja huoltorakennus vuokrataan FC Jazz Juniorit ry:lle 1.4.-31.10.2024 väliseksi ajaksi. Vuosivuokra enintään 2750 €, sis. alv 10%.

Vuokrauksen yksityiskohdista sovitaan erikseen laadittavalla vuokrasopimuksella. Vuokrasopimus on voimassa 1.4.-31.10.2024.

 

 

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikuntayksikkö

Organisaatiotieto

Liikuntayksikkö