§ 24 Hankinta, biojäteasema Cygnaeuksen ruokapalvelukeskukseen

Lataa 

PRIDno-2024-816

Päätöspäivämäärä

25.3.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin tarjouspyynnössä.

Kokonaistaloudellisena valintakriteerinä on halvin hinta

Halvimman tarjouksen antoi Dieta Oy

 

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 25 000 €. Hankinta toteutettiin avoimella menettelyllä ja tarjouspyyntö julkaistiin Pienhankintapalvelu.fi/Pori –portaalin kautta. Tarjousaika päättyi 23.03.2024 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoi: Dieta Oy

Cygnaeuksen ruokapalvelukeskus on iso keskuskettiö, joka tuottaa arkipäivisin yli 7000 ateriaa. Biojäteasema/laite on välttämätön laite tämän kokoluokan keittiössä. Keskuskeittiön vanha biojäteasema on teknisen käyttöiän päässä ja uuden hankinnalla parannetaan käyttövarmuutta ja varmistetaan riittävä biojätteen käsittelykapasiteetti.

Päätös

Päätän, että hankitaan biojäteasema halvimman tarjouksen tehneeltä Dieta Oy:ltä

Hinta: 24 110,60€ (alv 0%)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000€ saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos