§ 10 Luotsinmäen keskuspuhdistamon esikäsittelyrakennuksen ilmanvaihdon muutostöiden valvonta

Lataa 

PRIDno-2024-886

Päätöspäivämäärä

26.3.2024

Päätöksen tekijä

Laitospäällikkö

Päätöksen peruste

Tarjous täyttää tarjouspyynnön vaatimukset ja on hinnaltaan hyväksyttävissä.

Valvontatyö veloitetaan tuntihinnalla toteuman mukaisesti ja kustannusarvio valvonnan toteuttamisesta on noin 11.500,00 €, alv 0%. Tämän lisäksi veloitetaan matkakustannuksia toteuman mukaisesti.

Porin Vesi, liikelaitoksen laitospäällikön toimivalta asiassa perustuu Pori Vesi, liikelaitoksen toimintasäännön 16.8.2021 kohtaan 7.

Tarjouksen kokonaissumma alittaa erityisalojen hankintalain kynnysarvon.

Kuvaus

Porin Vesi, liikelaitos on pyytänyt tarjouksia Luotsinmäen keskuspuhdistamon esikäsittelyrakennuksen ilmanvaihdon muutostöiden valvonnasta avoimella menettelyllä.

Määräaikaan mennessä tarjouksen oli jättänyt Ramboll Finland Oy.

Porin Veden ja Kiinteistö Oy Luotsinmäen puhdistamon välisen vastuidenjakosopimuksen mukaan Porin Vesi toteuttaa investointiurakat ja yhtiö, puhdistamon rakennusten, koneiden ja laitteiden omistajana, maksaa investointien kustannukset. Ilmanvaihdon muutostyö on osa yhtiön hyväksymää vuoden 2024 investointisuunnitelmaa ja Kiinteistö Oy vastaa myös urakan valvontakustannuksista.

 

Päätös

Päätetään edellä mainituin perustein, että Luotsinmäen keskuspuhdistamon esikäsittelyrakennuksen ilmanvaihdon muutostöiden valvonta hankitaan Ramboll Finland Oy:ltä tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisesti, työ laskutetaan tuntien ja kulujen toteuman mukaisesti.

Allekirjoitus

Teppo Tapiainen, laitospäällikkö, Porin Vesi, liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi