§ 2 Noormarkun jätevesiviemärilinjan kapasiteettitarkastelu ja toimivuusselvitys

Lataa 

PRIDno-2024-1699

Päätöspäivämäärä

23.4.2024

Päätöksen tekijä

Verkostopäällikkö

Päätöksen peruste

Hankinta alittaa erityisalojen hankintalain mukaisen kynnysarvon. Tarjous on sisällöltään asianmukainen ja hyväksyttävä.

Porin vesi, liikelaitoksen päätösvalta asiassa perustuu Porin Vesi, liikelaitoksen toimintasäännön 16.8.2021 kohtaan § 7.

Kuvaus

Runsaiden sulamis- ja hulevesimäärien johdosta Noormarkun alueen jätevettä on jouduttu ohijuoksuttamaan pieniä määriä Noormarkunjokeen maalis- ja huhtikuun aikana 2024. Ohijuoksutusta on jouduttu tekemään jo vuonna 2023. Ohijuoksutuksista tiedotetaan Varsinais-Suomen Ely-keskusta.

Varsinais-Suomen Ely-keskus toimii Luotsinmäen jätevesipuhdistamon ympäristölupaa valvovana viranomaisena. Ely-keskus on määrännyt toimenpiteitä suoritettavaksi ohijuoksutusten välttämiseksi. Hankinnan kohteena oleva Noormarkun jätevesiviemärilinjan kapasiteettitarkastelu ja toimivuusselvitys on yksi määrätyistä toimenpiteistä.

Porin Vesi on pyytänyt tarjouksen Sweco Finland Oy:ltä suoritettavasta kapasiteettitarkastelusta sekä toimivuusselvityksestä.

Sweco Finland Oy on jättänyt tarjouksen pyydetystä selvityksestä.

 

Päätös

Porin Vesi, liikelaitos tilaa Noormarkun jätevesiviemärilinjan kapasiteettitarkastelun ja toimivyysselvityksen Sweco Finland Oy:ltä hintaan 15 400,00 €, alv 0%.

Allekirjoitus

Markku Harju, verkostopäällikkö, Porin Vesi liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi