§ 5 Karhuhalli nostoverhot

Lataa 

PRIDno-2024-1379

Päätöspäivämäärä

2.4.2024

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, tilayksikkö

Päätöksen peruste

Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Liitteet 

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Valtuutettu Jussi Ihamäki jätti kaupunginvaltuuston kokouksessa 14.11.2022 § 187 Karhuhallin sivuverkkojen uusimista koskevan valtuustoaloitteen.

Kaupunginhallitus päätti pyytää kokouksessaan 21.11.2022 § 685 aloitteesta teknisen lautakunnan ja sivistyslautakunnan lausunnon 28.2.2023 mennessä.

Vapaa-ajan lautakunnan lausunto:

Valtuustoaloitteessa esitetään, että Karhuhallin kenttäalueen suojaverkot on uusittava välittömästi harjoittelijoiden turvallisuuden takaamiseksi.

Vapaa-ajan lautakunta toteaa, että aloitteessa esiin nostettu asia on erittäin tärkeä. Käyttäjien turvallisuus on asia, mistä ei pidä tinkiä. Karhuhallia käytetään päivittäin useiden eri lajien harjoitteluun ja hallissa on lähes aina toimintaa samaan aikaan sekä jalkapallo- että yleisurheilutilassa. Karhuhalli on yksi aktiivisimmin käytettyjä liikuntalaitoksia kaupungissa.

 

Teknisen toimialan tilayksikkö on suunniteluttanut ja pyytänyt tarjouksen Karhuhallin nostoverhoista Vaasan Suojaverho Oy:ltä valtuustoaloitteen mukaisesti.

 

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 145 000€. Hankinta toteutettiin rajoitetulla menettelyllä suorahankintana.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoi: Vaasan Suojaverho Oy.

Sopimuskausi on 16.4 - 15.8. 2024 ja se alkaa, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Karhuhallin nostoverhot hankitaan Vaasan Suojaverho Oy:ltä.

Allekirjoitus

Mikko Viitala, Tilayksikön päällikkö, TEK, tilayksikköyksikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö