§ 71 Elinvoima- ja ympäristötoimialan yksiköiden päälliköiden sijaiset

Lataa 

PRIDno-2024-1354

Päätöspäivämäärä

15.5.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön §20 mukaan toimialajohtaja päättää yksikön päälliköiden sijaisten määrämisestä.

Kuvaus

Organisaatiossa ja henkilöstössä tapahtuneiden muutosten vuoksi on tarpeen tehdä ajantasainen päätös yksiköiden päälliköiden sijaisista.

Päätös

Päätän nimetä Elinvoima- ja ympäristötoimialan yksiköiden päälliköiden sijaiset seuraavasti:

  • Kaavoitusyksikköä johtaa kaavoitusyksikön päällikkö ja hänen sijaisenaan toimii asemakaava-arkkitehti ja hänen estyneenä ollessa yleiskaavapäällikkö.
  • Kasvupalvelut-yksikköä johtaa kasvupalvelut-yksikön päällikkö ja hänen sijaisenaan toimii työllisyyspäällikkö.
  • Kaupunkikehitys- ja omistajaohjausyksikköä johtaa toimialajohtaja ja hänen sijaisenaan toimii kaupunginarkkitehti.
  • Matkailu- ja markkinointiyksikköä johtaa matkailu- ja markkinointiyksikön päällikkö ja hänen sijaisenaan toimii matkailun asiantuntija.  
  • Rakennusvalvontayksikköä johtaa rakennusvalvontayksikön päällikkö ja hänen sijaisenaan toimii rakennustarkastaja ja hänen estyneenä ollessa apulaiskaupungingeodeetti.  
  • Ympäristö- ja terveysvalvontayksikköä johtaa ympäristö- ja terveysvalvontayksikön päällikkö ja hänen sijaisenaan toimii johtava ympäristöinsinööri ja hänen estyneenä ollessa maaseutupäällikkö.
  • Ympäristösuunnitteluyksikköä johtaa ympäristösuunnitteluyksikön päällikkö ja hänen sijaisenaan toimii jätehuollon suunnittelija ja hänen estyneenä ollessa ympäristösuunnittelija.

Allekirjoitus

Lauri Kilkku, toimialajohtaja, Elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Elinvoima- ja ympäristötoimiala