§ 3 Hankintapäätös, Trimble Oracle-tietokannan korvaus Microsoft SQL-Server-tietokannalla

Lataa 

PRIDno-2024-1933

Päätöspäivämäärä

14.5.2024

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen peruste

Porin kaupungin rakennetun ympäristön tietojen hallintaan käytetään Trimble järjestelmää. Porin kaupungilla hyödynnetään tällä hetkellä Trimble Locuksen käytössä Oracle-tietokantaa.

Trimble Solutions Oy on tehnyt tarjouksen migraatiosta, jossa nykyinen Oracle-tietokanta korvataan Microsoft SQL-Server-tietokannalla. Porin kaupungilla ei ole henkilö vaihdosten takia Oracle-tietokanta osaaminen on heikkoa ja tästä johtuen tietokannan vaihto Microsoft SQL-Server-tietokantaan olisi järkevää sekä tämä olisi myös kokonaistaloudellisesti edullisin. Trimblen tarjoama migraatio ei sisällä SQL lauseiden, näkymien ja analyysien muokkausta SQL Server muotoon. Mahdollisesta näihin liittyvästä konsultaatiosta sovitaan erikseen ja ne toteutetaan tuntihinnalla. Asiakkaan vastuulla on huolehtia Microsoft SQL-Server-tietokantalisenssien riittävyydestä.

Tietokannan migraatio Oraclesta SQL Serveriin kiinteähintaisena hintaan 7.050 euroa. Lisäksi mahdolliset lisätyöt toteutetaan tuntihinnalla 180 euroa/tunti.

Kuvaus

Porin kaupungin rakennetun ympäristön tietojen hallintaan käytetään Trimble järjestelmää.

Päätös

Päätän, että Porin kaupunki hankkii Trimble Solutions Oy:ltä  Trimble  migraatio Oraclesta SQL Serveriin kiinteähintaisena hintaan 7.050 euroa. Lisäksi mahdolliset lisätyöt toteutetaan tuntihinnalla 180 euroa/tunti.

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, Tietohallintojohtaja, Konsernitoimiala, ICT-yksikkö

Organisaatiotieto

Tietohallintoyksikkö