§ 93 Tapahtuma-avustuksen myöntäminen, Kuumaa hottia -Pride klubi

Lataa 

PRIDno-2024-1777

Päätöspäivämäärä

21.5.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Tapahtuma-avustuksia arvioiva työryhmä esittää, että tapahtuman järjestäjälle ei makseta tapahtuma-avustusta.

Kuumaa hottia - Pride klubi -tapahtuma saa tapahtumatilan jo käyttöönsä Porin kaupungilta veloituksetta, tilan arvo 1 950 (+ alv24%) 
Tällä perustella työryhmä katsoo, että lisäavustusta kaupungin taholta ei myönnettäisi.

  

Kuvaus

Tapahtuman kuvaus
Toiminnan arvoja ovat rakkaus, rohkeus ja avoimuus. BurRakas ry:n keskeisiä arvoja ovat yhdenvertaisuus sekä yhteisöllisyys. BurRakas ry:llä on vahvat tapahtumajärjestämisen perinteet yhteistyössä monien yhteistyökumppanien kanssa. Yhdistyksen kotipaikkana toimii Pori. Toiminta kattaa koko Suomen. Show täydentää kaupungin tapahtumatarjonnan monipuolisuutta. Porissa on vahva taiteen, teatterin ja kulttuurin luomisen kenttä, johon tapahtuma yhdistyy luontevasti. Tapahtuma juhlistaa ihmisten kokonaisvaltaista moninaisuutta ja monimuotoista rakkautta ilolla ja ylpeydellä. Ilon juhla avoimessa ilmapiirissä tarjoaa ikimuistoisen ja voimaannuttavan kokemuksen. Burleski on esittävää taidetta, joka yhdistää tanssia ja teatteria. Burleski voimaannuttaa, se ottaa kantaa, se on iloittelevaa ja leikittelevää kiusoittelua, joka ei ota itseään turhan vakavasti. Burleski on liikunnallinen taiteen muoto, josta on hyötyä kokonaisvaltaisesti ja kehon kunnon säilyttämiseksi. Tapahtuma on yhteisöllinen ja sillä on vahva paikallinen yleisö, minkä lisäksi se on suunnattu tavoittamaan matkaajia myös laajemminkin. Tapahtuma muodostaa Porissa vierailevalle matkailijalle mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa. Tapahtuma ajoittuu osaksi ihmisiä läheltä ja kaukaa yhteen kutsuvaa Pori Pride -viikkoa ja olemme yhteistoiminnassa Pori Pride -työryhmän kanssa.

Avustuksen käytön kuvaus
Kustannusarvio 3800€
Järjestyksenvalvonta 600€
Audiovisuaalinen toteutus 600€
Esiintyjäpalkkiot vähintään 10 live esiintyjää 1500 €
Mainoskulut 600€ Backstageruoka, juoma 200€
Koristelut, lavasteet 200€
yllättäviä menoja 100€

(oma burrakas jäsenten panostus osuus 800€)

Burleskiin rakastuneet ja esiintyvät BurRakas ry on hakenut tapahtuma-avustusta Kuumaa hottia - Pride klubi -tapahtumalle yhteensä 3000 € 

Päätös

Päätän, että tapahtuman järjestäjälle ei makseta tapahtuma-avustusta.

Allekirjoitus

Lauri Kilkku, toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö