§ 91 Tapahtuma-avustuksen myöntäminen, Lähtisitkö leikkiin?

Lataa 

PRIDno-2024-1589

Päätöspäivämäärä

21.5.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Tapahtuma-avustuksia arvioiva työryhmä esittää että Lähtisitkö leikkiin?- tapahtumalle ei myönnetä tapahtuma-avustusta. 

Tapahtuma-avustuksen tarkoituksena ei ole suoraan ostaa tapahtumia Poriin vaan tukea tapahtumajärjestäjää tapahtuman onnistumisessa. Nämä seikat huomioiden tapahtuma-avustuksia arvioiva työryhmä on harkinnanvaraisesti päätynyt esittämään, että tapahtuma-avustusta ei myönnetä.

Kuvaus

Tapahtuman kuvaus
Tarkoituksena on järjestää Lapsen oikeuksien viikon alussa (17.11.2024) liikunta- ja leikkitapahtuma porilaisille lapsiperheille. Tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa positiivinen ja liikunnallinen lapsilähtöinen tapahtuma, joka tukee lasten osallisuutta lastenkulttuuriin ja mahdollistaa lapsiperheiden tutustumisen toisiinsa sekä innostaa perheitä tutustumaan ympäröivään luontoon. Edelleen tavoitteena on tutustua Lapsen oikeuksiin. Tapahtuma sisältää lastenkulttuuria mm. teatteri, musiikki ja perinneleikit, liikuntaa lähiluonnossa (luontobingo) ja omatoimisia leikkitilanteita sekä Lapsen oikeuksien esittelyä pelin muodossa.
Järjestäjänä Porin UNICEF- vapaaehtoiset. Ryhmä on vastuussa tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta. Järjestelyjen tilanne on seuraava - tapahtumapaikka varattu (Martintalo) ja sovittu toteutuspäivä 17.11.2024 klo 13.00-17.00 - suurin osa esiintyjistä rekrytoitu - ohjelman sisältöä suunniteltu ja varmistettu mahdolliset yhteistyökumppanit - tapahtumaesitteen suunnittelija varmistettu (graafikko) - vapaaehtoiset työntekijät varmistettu - tapahtumapäivän perinneleikit valittu ja päivänkulku aikataulutettu

Avustuksen käytön kuvaus
Avustus tullaan käyttämään Martintalon vuokraan, esiintyjien palkkioihin, materiaalikustannuksiin, lasten luontobingo materiaalin monistuksiin ja palkintoihin sekä kahvi- ja mehutarjoilun kustannuksiin. Lisäksi tarkoituksena on järjestää arpajaiset, joten osa avustuksesta menisi arpajaispalkintoihin. Arpajaisten tuotto menee Unicefille. 

Porin Unisef Vapaaehtoiset ry on hakenut tapahtuma-avustusta Lähtisitkö leikkiin?- tapahtumalle yhteensä 1000 €

Päätös

Päätän,​ että tapahtuma-​avustusta ei myönnetä,​ koska tapahtuma-​avustuksille määritellyt periaatteet eivät osittain täyty

Allekirjoitus

Lauri Kilkku, toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö