§ 32 Hankinta, robotti-imurit lisävarusteineen, sekä ikkunanpesuri ja varsi-imuri

Lataa 

PRIDno-2024-1232

Päätöspäivämäärä

29.5.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Robottiyhdistelmäkoneiden hankinnalla kevennetään puhtauspalveluiden työtehtäviä. Laitteita sijoitetaan niille sopiviin kohteisiin esim. Itätuulen ja Pohjoisväylän koulukohteisiin. Ikkunapesirobotin hankinnalla testataan soveltuvuutta Palveluliikelaitoksen toimintaan. Ladattavalla tehokkaalla varsi-imurilla helpotetaan toimintaan sille soveltuvissa kohteissa ja varsinkin tekstiilipinnoilla.

Kuvaus

Palveluliikelaitoksella on käynnissä projekti, jonka myötä puhtauspalveluissa otetaan käyttöön robotiikkaa keventämään työtehtäviä ja vähentämää tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Robotti-imureista on saatu erittäin hyvää kokemusta ja palautetta, joten niitä kannattaa hyödyntää sellaisissa kohteissa johon ne sopivat. Uutena halutaan testata myös ikkunapesuun sovetuvaa robottitekniikka, jota testataan kesän aikana. Varsi-imuri(Dyson) on todettu varsinkin tekstiilipinnoilla todella tehokkakksi ja sellaisia on hyvä testata laajemmin. 

Päätös

Päätän, että hankitaan Robotti-imurit, ikkunapesurobotti ja varsi-imuri sopimustoimittaja Gigantti Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 6076€ (alv 0%)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000€ saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos