§ 2 Nimenkirjoitusoikeus ja oikeus edustaa Porin kaupunkia SYKE:n (Suomen ympäristökeskuksen) seurantalomakkeiden käyttäjätunnuksista vastaavana ja yhteyshenkilönä

Lataa 

PRIDno-2024-2649

Päätöspäivämäärä

28.6.2024

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kaavoitusyksikkö

Päätöksen peruste

Tea Bogdanoff on toiminut aikaisemmassa TYVI-palvelussa seurantalomakkeen yhteyshenkilönä ja antanut kaavoitus konsulteille käyttöoikeuksia asemakaavan seurantatietojen täyttämistä varten. Toimiakseen kuvauksen mukaisessa tehtävässä, on Tea Bogdanoffilla oltava nimenkirjoitusoikeus ja oikeus edustaa Porin kaupunkia SYKE:n (Suomen ympäristökeskuksen) seurantalomakkeiden käyttäjätunnuksista vastaavana ja yhteyshenkilönä. 

Kuvaus

Suomen ympäristökeskus (Syke) myöntää kunnille luvan ilmoittaa asemakaavan seurantalomaketietoja rakennetun ympäristön tietojärjestelmää hyödyntäen. Ilmoitetut tiedot ovat avoimesti selattavissa elinympäristön
tietopalvelu Liiterissä.

Porin kaupunki on hakenut lupaa asemakaavan seurantalomaketietojen ilmoittamiseen Suomen ympäristökeskukselta. Lupa on myönnetty 27.5.2024.

Porin kaupungin puolesta asemakaavan seurantalomakkeen yhteyshenkilönä ja käyttäjätunnuksista vastaavana toimii Porin kaavoitusyksikössä kaavasuunnittelija Tea Bogdanoff. 

Päätös

Kaavoitusyksikön päällikkö päättää, että Porin kaupungin puolesta asemakaavan seurantalomakkeen yhteyshenkilönä ja käyttäjätunnuksista vastaavana toimii Porin kaavoitusyksikössä kaavasuunnittelija Tea Bogdanoff. Tea Bogdanoffilla on nimenkirjoitusoikeus Porin kaupungin puolesta asemakaavojen seurantalomakkeiden täyttämiseen liittyvissä tehtävissä.

Allekirjoitus

Risto Reipas, yksikön päällikkö, kaavoitusyksikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Kaavoitusyksikkö