§ 20 Pasaasin päiväkodin irtokalustehankinta

Lataa 

PRIDno-2024-2726

Päätöspäivämäärä

28.6.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, sivistystoimiala

Päätöksen peruste

Kalusteiden hankinta Kuopion Woodi Oy:ltä on perusteltua päiväkodin kiinteiden kalusteiden ollessa tilattu samalta toimittajalta, ja koska kalustehankinta on kiireellinen päiväkodin aloittaessa toimintansa kuukauden kuluttua.

Kuvaus

Kaupunginhallitus on kokouksessaan 14.8.2023 § 365 hyväksynyt Pasaasin päiväkodin hankesuunnitelman. Pasaasin siirtokelpoinen vuokrapäiväkoti on rakennettu purettujen Herralahden ja Herttuan koulujen tontille, ja aloittaa toimintansa 29.7.2024.

Pasaasin päiväkodin hankesuunnitelman mukaisesti irtokalusteet ovat käyttäjän hankintoja. Pasaasin päiväkoti varustetaan pääasiassa kierrätetyillä kalusteilla. Pääasiassa uusina hankitaan varusteita, jotka tukevat juuri tätä käyttötarkoitusta ja edistävät varhaiskasvatuksen pedagogisia tavoitteita.

Rakennuttaja on tilannut Pasaasin päiväkodin kiinteät kalusteet Kuopion Woodi Oy:lta. Porin kaupungin hankintapalveluiden yhteishankintasopimusten mukaisesti varhaiskasvatuksen kalusteiden yhdeksi hankintapaikaksi on sovittu Kuopion Woodi Oy.

Kuopion Woodi Oy tarjoaa Pasaasin päiväkodin uusia irtokalusteita hintaan 24 967,20 € (alv. 0 %).

Päätös

Päätetään, että hankitaan Pasaasin päiväkodin irtokalusteet Kuopion Woodi Oy:ltä hintaan 24 967,20 € (alv. 0 %).

Allekirjoitus

Esa Kohtamäki, toimialajohtaja, sivistystoimiala

Organisaatiotieto

Sivistystoimiala