§ 10 Automaattisten sivusiirtymämittareiden hankinta

Lataa 

PRIDno-2024-2390

Päätöspäivämäärä

7.6.2024

Päätöksen tekijä

investointipäällikkö

Päätöksen peruste

Valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus. Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa.

Kuvaus

Porin Koivistonluodon ja Harmaalinnan alueiden stabiliteettiselvityksen perusteella jokirannan pysyvyyttä tulee seurata. Seurantaa varten jokirantaan on asennettu kolme inklinometrimittaria eli sivusiirtymämittaria, joilla pystytään seuraamaan rantatörmässä tapahtuvia muutoksia. Mittarit ovat tällä hetkellä vuokralla laitetoimittajalta.

Tämän hankinnan tarkoituksena on ostaa laitteet Porin kaupungille, koska se on taloudellisesti kannattavaa pitkän vuokrausajan vuoksi. Finnmeas Oy:ltä pyydettiin tarjous laitteiston ostamisesta kaupungin omaksi sekä lisäksi erikseen kustannukset datahallinta palvelusta. Finnmeasin 31.5.2024 toimitetun tarjouksen mukaan laitteiden lunastaminen maksaa yhteensä 28 800 €. Laitteiston omistus siirtyy kaupungille 21.7.2024 alkaen. Datan hallintapalvelu maksaa yhteensä 387 €/kk. Palvelut aikavälille 21.7.-20.12.2024 ovat yhteensä: 5 kk * 387 €/kk = 1935 €. Jo aiemmin laskutetusta leasing sopimuksesta hyvitetään takaisin kaupungille 9300 €. Edellä mainitut hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että automaattisten sivusiirtymämittareiden ja datapalvelun hankinta hankitaan Finnmeas Oy:ltä.

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, investointipäällikkö, tekninen toimiala, infrayksikkö, infrajohtamisen toimintayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö