§ 16 Porin Veden jätevedenpuhdistuksen raportoinnin uudistaminen

Lataa 

PRIDno-2024-2721

Päätöspäivämäärä

3.7.2024

Päätöksen tekijä

Laitospäällikkö

Päätöksen peruste

Tarjous täyttää tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Tarjoushinta on hyväksyttävissä tarjottu kokonaisuus huomioiden

Hankinnan kokonaisarvo alittaa erityisalojen hankintalain kynnysarvon.

Porin Vesi, liikelaitoksen laitospäällikön toimivalta asiassa perustuu Pori Vesi, liikelaitoksen toimintasäännön 16.8.2021 kohtaan 7.

Kuvaus

Porin Vesi, liikelaitoksen Luotsinmäen keskuspuhdistamon toimintaan liittyvä raportointi tulee uudistaa. Käytettävyyttä ja toimivuutta tulee lisätä raportointi- ja seurantavaatimusten lisääntyessä

Porin Vesi on pyytänyt tarjousta raportoinnin uudistamisesta jätevedenpuhdistuksen automaation ylläpitosopimuskumppanilta, Insta Automation Oy:ltä.

Tarjouksen jättämistä edelsi esiselvitysvaihe, jossa Insta Automation esitti raportointityökalua ja sen ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä tietoturva ym. asioita.

Työ toteutetaan tuntiveloituksella, palvelusopimuksen mukaisella tuntihinnalla. Tarjouksessa on esitetty aika-arvio työhön kuluvasta ajasta, kustannusarvio työstä on 19.562,00 € / alv 0%.

Päätös

Päätetään edellä mainituin perustein, että jätevedenpuhdistuksen raportoinnin toteutus tilataan Insta Automatio Oy:ltä tarjouksen 5391090302/Tni mukaisesti, kustannusarvio työstä on 19.562,00 € / alv 0%.

Allekirjoitus

Teppo Tapiainen, laitospäällikkö, Porin Vesi, liikelaitos

Organisaatiotieto

Porin Vesi