Kaupunginvaltuusto, kokous 16.9.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 98 Reposaaren urheilukentän kunnostus ja Porin muiden lähiliikuntapaikkojen kuntokartoitus, valtuustoaloite, valtuutettu Heidi Sakari (lisäpykälä)

PRIDno-2024-3638

Perustelut

Valtuutettu Heidi Sakari jätti valtuuston kokouksessa seuraavan valtuustoaloitteen:

"Valtuustoaloite

Reposaaren urheilukentän kunnostus ja Porin muiden lähiliikuntapaikkojen kuntokartoitus

Reposaaren urheilukenttä on päässyt rapistumaan erittäin huonoon kuntoon. Katsomon penkit ovat lahot ja rikkinäiset. Juoksurata ja pituushyppy alue kasvaa heinää eikä kovin hyvin enää erotu nurmialueelta. 

Lähiliikuntapaikkana Reposaaren urheilukenttä on alueen asukkaille, urheiluseuralle ja koululle tärkeä liikuntapaikka. Urheilukentän kunnostus ei kustannuksiltaan varmasti olisi iso investointi. Kunnostus saattaisi edistää kentän käyttöä sekä aktivoida kentälle enemmän käyttöä. Lisäksi kunnostettu urheilukenttä voi aktivoida ihmisiä liikkumaan ja näin ollen lisätä hyvinvointia.

Porin kaupungin tulisi myös kartoittaa lähiliikuntapaikkojen kuntoa ja mahdollisia kunnostustarpeita. Lähiliikuntapaikkojen hyvä kunto tukee lasten- ja nuorten, sekä urheiluseurojen toimintaa sekä edistää kaupunkilaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Heidi Sakari

Perussuomalaiset

Pori 16.9.2024"

Ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää lähettää valtuustoaloitteen kaupunginhallitukselle kaupunginvaltuuston päätösten toimeenpanon yhteydessä käsiteltäväksi.

Päätös

Kaupunginvaltuusto päätti lähettää valtuustoaloitteen kaupunginhallitukselle kaupunginvaltuuston päätösten toimeenpanon yhteydessä käsiteltäväksi.

Tiedoksi

Kaupunginhallitus

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.