§ 15 Impolan ylikulkusillan työnaikaisen tasoristeyksen toteutettavuustarkastelu

Lataa 

PRIDno-2023-2719

Päätöspäivämäärä

3.10.2024

Päätöksen tekijä

investointipäällikkö

Päätöksen peruste

Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön päällikkö päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa.

Kuvaus

Teknisen toimialan infrajohtamisen toimintayksikkö on teettänyt yleissuunnitelman Impolan ylikulkusillan uusimisesta. Ennenkuin yleissuunnitelma viedään hyväksyttäväksi, on tarpeen tutkia, voidaanko rakentamisen ajaksi toteuttaa työnaikainen rautatien tasoristeys. Työaikaiset liikennejärjestelyt toteutetaan niin, että liikenne toimii työmaan aikana mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti ja työmaan aiheuttama liikenteellinen haitta on mahdollisimman pieni.      

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on alle 10 000 €. Hankinta toteutettiin puitesopimusmenettelyllä. Welado Design Oy:n kanssa on pidetty tarjousneuvottelu ja se on tehnyt pyydetystä työstä tarjouksen 27.9.2024. Työ tehdään puitesopimuksen "Yhdyskuntatekniikan konsultointipalvelut 2023 (450692), 2.12.2023-4.12.2027" sekä Konsulttitoiminnan yleisten sopimusehtojen (KSE2013) kohdan 5.2.3 mukaisesti aikapalkkiona henkilöryhmittäin. Tarjouksen mukaista hintaa ei ylitetä ilman tilaajan kirjallista suostumusta.  

 

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Impolan ylikulkusillan työnaikaisen tasoristeyksen toteutettavuustarkastelu hankitaan Welado Design Oy:ltä. 

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, investointipäällikkö, tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö