§ 59 Hankinta, kuivausrummut ja pyykinpesukoneet

Lataa 

PRIDno-2024-3837

Päätöspäivämäärä

15.10.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Palveluliikelaitos on siirtymässä isojen keittiöiden osalta vuokratekstiileistä omiin kohteissa pestäviin työvaatteisiin. Siirtyminen omiin työvaatteisiin tuo pitkällä aikavälillä kustannussäästöä ja niiden pesemiseen/kuivaamiseen on perusteltua hankkia tarvittavat laitteet. Kohteet on kartoitettu ja kartoituksen perustella koneita pitää hankkia 5 eri kohteeseen. (5 kuivausrumpua ja 4 pyykinpesukonetta)

Kuvaus

Porin Palveluliikelaitos on siirtymässä vuokratekstiileistä omiin kohteissa pestäviin työvaatteisiin. Vuokratekstiilit ovat olleet käytössä isoimmissa Palveluliikelaitoksen keittiöissä. Siirtymällä omiin, kohteissa pestäviin työvaatteisiin saadaan pitkällä aikavälillä merkittäviä kustannussäästöjä. Siirtyminen kohteissa pestäviin työvaatteisiin vaatii muutamissa kohteissa laitehankintoja. (pyykinpesukone ja/tai kuivausrumpu). Tarvittavat laitteet hankitaan sopimustoimittaja Miele Oy:ltä, jonka edustaja on käynyt kartoittamassa kohteissa sähkö/lvi muutostarpeet, sekä tiloihin sopivat laitteet.

Päätös

Päätän, että hankitaan 5kpl kuivausrumpuja ja 4kpl pyykinpesukoneita asennettuna Miele Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 29941,70€ (alv 0%)

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos