§ 7 Hankintapäätös, Eepos oppilashallinto-järjestelmä

Lataa 

PRIDno-2024-3780

Päätöspäivämäärä

27.9.2024

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Päätöksen peruste

Esitetään hankittavaksi Oksidia Oy:n Eepos-oppilashallintojärjestelmä. Järjestelmä tukee taiteenperusopetuksen opetussuunnitelman mukaista sanallista arviointia ja portfolioarviointia. Soitinlainat ja laskutus saadaan nyt yhdestä järjestelmästä. Markkinakartoituksen perusteella muita vastaavan kokonaisuuden sisältämiä järjestelmiä ei ole. Järjestelmä on laajasti käytössä Suomessa ja sisältää laajan valikoiman taidekoulujen käyttämiä toimintoja.  Järjestelmä pitää sisällään oppilashallinnon, viestinnän, opettajien työmääränseurannan, laskutuksen, soitinlainat ja monimuotoiset arviointimahdollisuudet. Neljän vuoden kustannus näillä tiedoilla on 38 570 €. Hinta perustuu oppilasmäärään ja se tarkistetaan vuosittain.

Päätösvaltuudet

Konsernihallinnon toimintasäännön perusteella tietohallintojohtajalla on oikeus päättää hankinnoista 50 000 € saakka.

Kuvaus

Uusien tarpeiden ja vaatimusten vuoksi, on päädytty hankkimaan taidekoulujen laajasti käyttämä järjestelmä, joka vastaa nykyisiä järjestelmän vaatimuksia.

Päätös

Päätän, että tietohallintoyksikkö tilaa neljän vuoden kustannus näillä tiedoilla on 38 570 €. Hinta perustuu oppilasmäärään ja se tarkistetaan vuosittain.

Hankinta maksetaan IT-palveluiden kustannuspaikalta 1414560001 ja käyttötalouden menoista.

Sopimusasiakirjat ovat Cloudiassa nimellä Oksidia Oy / Eepos-oppilashallintojärjestelmä

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, tietohallintojohtaja, konsernipalvelut, tietohallintoyksikkö

Organisaatiotieto

Tietohallintoyksikkö