§ 60 Hankinta, lisäsiivouspalvelut vuonna 2025

Lataa 

PRIDno-2024-3154

Päätöspäivämäärä

22.10.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Kelpoisuusvertailun perusteella todettiin, että A. Kujansuu Palvelut Oy:n tarjous täytti kelpoisuusvaatimukset. Raikas Oy:n tarjous hylätään tarjouspyyntöä vastaamattomana seuraavin perustein: 

Tarjoajan ei tule sisällyttää tarjoukseen omia ehtoja tai varaumia tarjouspyynnön sopimusehtoihin. Tarjoajan edellytetään hyväksyvän tarjouspyynnössä tain sen liitteissä kuvatut ehdot kokonaisuudessaan, eikä tarjouksessa voida tehdä näihin poikkeamia. Tarjouspyynnön sopimusehdoilla pyritään turvaamaan tarjousten vertailukelpoisuutta. Mikäli tarjouksessa on tarjouspyynnöstä tai sen liitteistä poikkeavia ehtoja, tarjous joudutaan hylkäämään.

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit

Toiminnan kuvaus ja hinta

Tarjousten arviointi ja vertailu

Kujansuu palvelujen toiminnan kuvaus sisältää kaikki toiminnan kuvaukselle esitetyt selvitykset. Toiminnan kuvaus on laaja ja antaa selkeän kuvan yrityksen toiminnasta ja toimintatavoista, eikä sisällä tarjouspyynnöstä poikkeavia ehtoja palveluille. Raikas Oy:n tarjous hylätään edellä mainituin perustein.

 

Kuvaus

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 20 000 - 60 000€/v. Hankinta toteutettiin avoimella menettelyllä ja tarjouspyyntö julkaistiin Pienhankintapalvelu.fi/Pori –portaalin kautta. Tarjousaika päättyi 09.10.2024 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli toiminnan kuvaus ja hinta.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoivat: Raikas Oy ja A. Kujansuu Palvelut Oy

Sopimuskausi on 1.1.2025-31.12.2025 ja se alkaa, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Päätös

Päätetään edellä mainituin perustein, että vuoden 2025 lisäsiivouspalvelut hankitaan A. Kujansuu Palvelut Oy:ltä.

Vertailuhinta: 378,30€ (alv 0%)

 

Porin Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti hankinnoista 100 000€ saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos