§ 1 Kiviaineshankinta vuosille 2022-2023  

Lataa 

PRIDno-2021-4741

Päätöspäivämäärä

21.1.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, infrayksikkö

Päätöksen peruste

Infrayksikön rakentamisen toimintayksikössä tehdyn selvityksen mukaan saadut tarjoukset ovat tarjouspyynnön mukaiset ja vertailukelpoiset. Tarjoushintojen vertailutaulukossa on huomioitu Porin kaupungin toimitusalueet. Halvimmat tarjoushinnat lajikkeittain on tummennettu toimitusalueittain. Tilaus tulee voimaan, kun tarjouspyynnössä esitetyt asiakirjat on toimitettu hankintayksikköön. 

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja tarjouksista laadittu vertailutaulukko

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Päätös

 

Päätän, että 1.1.2022 - 31.12.2023 teknisen toimialan omaa kiviainestuotantoa täydennetään tilaamalla kiviainesta liitteenä olevien vertailutaulukoiden mukaisesti alueittain ja lajikkeittain halvimman hinnan tarjonneelta kiviainestoimittajalta, huomioiden kuitenkin kuljetuskustannusvaikutus murskekuorman noutohinnassa. Tilaus tulee voimaan, kun tarjouspyynnössä esitetyt asiakirjat on toimitettu hankintayksikköön.

Allekirjoitus

Markku Koppelomäki, Toimialajohtaja, Tekninen toimiala

Organisaatiotieto

Infrayksikkö