§ 34 Hankinta, yhdistelmäuuni Uudenkoiviston koulun keittiölle

PRIDno-2022-2695

Päätöspäivämäärä

20.5.2022

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Uudenkoiviston koulun keittiön vanha yhdistelmäuuni on iäkäs ja tekniselta kunnoltaan uusimisen tarpeessa. Uudella yhdistelmäuunilla varmistetaan toiminnan sujuvuus. Kohteeseen jo alkuvuodesta hankittu uuni hyödynnetään toisessa kohteessa, koska sähköjen riittävyyden kanssa ilmeni ongelmia. Nykyinen sähkö riittää pienemmän uunin hankintaan, joten pienemmän uunin hankinta on perusteltua ja aiemmin tilatulle uunille on olemassa sijoituspaikka.

Kuvaus

Uudenkoiviston koulussa toimii palvelukeittiö, joka valmistaa osan ateriaosista itse. Yhdistelmäuunia tarvitaan päivittäin. Vanha yhdistelmäuuni on iäkäs ja sen kunto edellyttää uusimista. Uudenkoiviston kouluan keittiöön tilattiin alkuvuonna yhdistelmäuuni, mutta sen söhköteho on liian iso ja sähköveto vaatisi melko isoja kustannuksia, joten on järkevää tilata uusi pienempi uuni jolle sähköt riittävät ja hyödyntää jo hankittu uuni toiseen kohteeseen. Yhdistelmäuunista on pyydetty tarjous Electrolux Professional Oy:ltä.

 

Päätös

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000€ saakka.

Päätä, että hankitaan yhdistelmäuuni Electrolux Professional Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 9990€ (alv 0%)

Allekirjoitus

Jani Sundell, vs. johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos