§ 17 Suurkeittiöastiat ja -välineet hankintasopimus

PRIDno-2022-2365

Päätöspäivämäärä

4.5.2022

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, sivistystoimiala

Päätöksen peruste

Perustelut sitoutumiselle ovat saatavat hinta- ja prosessisäästöt sekä tuotevalikoiman ja –hinnoittelun hallittavuus.

Kuvaus

Sarastia Oy kilpailuttaa ja neuvottelee kunta-asiakkaidensa puolesta puitejärjestelyjä ja hankintasopimuksia sekä vastaa sopimushallinnasta.

Sivistystoimiala on yhdessä hankintapalveluiden kanssa valmistellut sitoumusta Sarastia Oy:n suurkeittiökoneet,- laitteet,- astiat ja -välineet hankintasopimukseen, osakokonaisuus 1. Suurkeittiöastiat ja -välineet. Sitoumuksen kohteena ovat opetusyksikön kotitalouden astiahankinnat. Sitoumusta voivat tarpeen mukaan hyödyntää myös muut sivistystoimialan yksiköt. Sopimuskausi on 01.02.2021-31.01.2025 .

Sopimustoimittajat ovat

1. Dieta Oy

2. E. Ahlström Oy.

 

Päätös

Päätän, että Porin kaupungin sivistystoimiala tekee sitoumuksen Sarastia Oy:n Suurkeittiökoneet, -laitteet, -astiat ja -välineet hankintasopimuksen osakokonaisuus 1:n Suurkeittiöastiat ja -välineet osalta ajalle 01.02.2021-31.01.2025. Sitoumuksen kohteena ovat opetusyksikön kotitalouden astiahankinnat. Sitoumusta voivat tarpeen mukaan käyttää myös muut sivistystoimialan yksiköt.  Sitoumuksen käytännön järjestelyt hoitaa Porin kaupungin hankintapalvelut.

Allekirjoitus

Esa Kohtamäki, toimialajohtaja, sivistystoimiala

Organisaatiotieto

Yhteiset palvelut -yksikkö