§ 33 Kesäyön marssi 2022, vieraanvaraisuuden osoittaminen

PRIDno-2022-2341

Päätöspäivämäärä

4.5.2022

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Kaupunginhallituksen päätös 10.6.2019, § 338 Ohje edustamisesta sekä tilaisuuksien tarjoiluista

Hallintosääntö 35 §

Kuvaus

Kesäyön marssi järjestetään jälleen Porin Yyterissä 21.5.2022. Tapahtuma perinteiseen tapaan järjestetään MPK:n ja sidosryhmien kanssa talkoovoimin.

Marssitapahtuma on tarkoitettu kaikille kunnostaan huolehtiville. Viimeksi vuonna 2019 marssi keräsi Yyteriin lähes 600 osallistujaa. Kyseessä on hyvän mielen ja matalan kynnyksen kävelytapahtuma, johon voivat osallistua kaikenikäiset ja -kuntoiset. Osallistua voi yksin, kaksin, koko perheen voimin tai kasata vaikka harrasteporukasta tai työkavereista kokonaisen joukkueen. Yyterin upeat maisemat tarjoavat marssille mahtavat edellytykset.

Porin kaupunki on aikaisempina vuosina ollut tapahtuman tärkeä yhteistyökumppani. Esitämmekin yhteistyön jatkuvan ja pyydämme Porin kaupunkia kattamaan ennen marssia järjestettävän kutsuvierastilaisuuden kustannukset, sekä mahdollistamaan kutsuvierastilaisuuden ilmoittautumisen Lyyti –järjestelmän kautta. Lisäksi esitämme, että Porin kaupunki kattaisi tapahtuman jälkeen järjestettävän jälkikaronkan kustannukset ja tarjoaisi Vähäkatavan saunatilan karonkkaan.

 

Päätös

Päätän, että Porin kaupunki järjestää Kesäyön marssi - tapahtuman yhteydessä vastaanoton lauantaina 21.5.2022 kello 17.15-18.15 Yyterin Virkistyshotellissa.

Lisäksi päätän, että Porin kaupunki tarjoaa kaupungin edustustilan tarjoiluneen tapahtumajärjestäjän käyttöön myöhemmin yhdessä määriteltävänä ajankohtana.

Kustannukset otetaan kaupunginhallituksen käyttöön varatusta määrärahasta.

Kaupunginhallitus päättää vastaanoton isännyydestä sekä tervehdyksen esittäjästä.

Allekirjoitus

Lauri Kilkku, toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut