§ 13 Pyöräteiden jatkeiden merkintätyöt

PRIDno-2022-2172

Päätöspäivämäärä

31.5.2022

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa vertailutaulukossa ja tarjouspyynnössä.

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit: halvin hinta

Liitteet: Tarjouspyyntö ja tarjouksista laadittu vertailutaulukko

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Hankinta käsittää pyöräteiden jatkeiden tiemerkintätöitä.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 40 000 €. Hankinta toteutettiin avoimella/rajoitetulla menettelyllä ja tarjouspyyntö julkaistiin (Pienhankintapalvelu.fi/Pori –portaalin) kautta 11.05.2022. Tarjousaika päättyi 25.05.2022 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoivat: Elfving singnum AB Oy, Hot Mix Oy Finland ja Tiemerkintä AE Oy

Päätös

Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa. Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että pyöräteiden jatkeiden merkintätyöt tilataan Hot Mix Oy:ltä.

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, infrajohtamisen toimintayksikön esimies, tekninen toimiala, infrayksikkö 

Organisaatiotieto

Infrayksikkö