§ 39 Asukasmarkkinoinnin videomateriaalien toteutus

Lataa 

PRIDno-2022-2853

Päätöspäivämäärä

2.6.2022

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Koju Film Company Oy on tehnyt tarjouksen edellä mainitun videotuotannon toteuttamiseksi. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on 25 000 euroa (alv 0 %). Tarjous täyttää tarjouspyynnön ehdot.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, johon ei sovelleta hankintalakia. Porin kaupungin hankintaohjeen (17.7.2017) mukaan yli 10 000 euron mutta alle 30 000 euron palvelun pienhankinta tulee pääsääntöisesti kilpailuttaa ja ilmoittaa pienhankintajärjestelmässä.

Porisuhdeneuvoja-kampanjan ensimmäisen videokokonaisuuden suuri suosio yllätti kaupungin, jonka vuoksi päätettiin nopealla aikataululla vastata yleisön kysyntään ja toteuttaa toinen kokonaisuus Porisuhdeneuvojasta. Tästä syystä tarjous pyydettiin hankintaohjeen pääsäännöstä poiketen vain yhdeltä toimijalta.

Hankintaan liittyvät kustannukset maksetaan elinvoima- ja ympäristötoimialan kustannuspaikalta 1414540001 Visit Pori.

Toimivalta

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön 11 §:n mukaan toimialajohtajalla on hankintavaltuudet enintään 100.000 euroon asti.

 

Kuvaus

Kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikkö on toteuttanut osana asukasmarkkinointia Porisuhdeneuvoja-videokokonaisuuden. Videokokonaisuus julkaistiin kuluvan vuoden helmikuussa ja sai suuren valtakunnallisen suosion sekä näkyvyyden. 

Videokokonaisuuden saama suosio yllätti videokokonaisuuden tilaajana toimineen matkailu- ja markkinointiyksikön ja suuren kysynnän vuoksi yksikkö toteuttaa Porisuhdeneuvoja-videokokonaisuudesta toisen osan ripeällä aikataululla. Toisen osan toteuttamiseksi tulee hankkia videotuotantopalvelu.

Päätös

Päätetään edellä mainituin perustein ostaa Parisuhdeneuvoja-kampanjan toisen osan videotuotantopalvelu Koju Film Company Oy:ltä edellä mainituin perustein.

Allekirjoitus

Lauri Kilkku, toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö