§ 42 Valinta palotarkastajan virkaan Rauman toimialueelle, Kalli Juha

Lataa 

PRIDno-2022-3089

Päätöspäivämäärä

9.6.2022

Päätöksen tekijä

Pelastusjohtaja

Päätöksen peruste

Satakunnan pelastuslaitoksen toimintasäännön 12 §:n mukaan päällystön palvelussuhteeseen ottamisesta päättää pelastusjohtaja.

Kuvaus

Satakunnan pelastuslaitoksella oli haettavana julkisessa haussa Rauman toimialueella palotarkastajan virka. Virkahakuprosessi keskeytettiin aiemmin, joten myös aiemmin hakeneet kelpoiset hakijat huomioitiin valintaprosessissa. Määräaikaan mennessä virkaan haki  kahdeksan (8) henkilöä, joista neljällä oli vaadittu pätevyys ja heidät kaikki haastateltiin prosessin eri vaiheissa.

Aluepalopäällikkö Juha Suonpää esittää, että Satakunnan pelastuslaitoksen palotarkastajan virkaan (38930003) valitaan koulutuksen, työkokemuksen ja osaamisen sekä haastattelun perusteella tehdyn kokonaisarvion mukaan 1.9.2022 alkaen Juha Kalli. Kallin ensimmäinen sijoituspaikka on Rauman paloasema. Varalle valitaan Markus Savolainen.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Päätös

Päätän, että Satakunnan pelastuslaitoksen palotarkastajan virkaan (38930003) valitaan Juha Kalli 1.9.2022 alkaen. Varalle valitaan Markus Savolainen.

Nimeän Juha Kallin pelastusviranomaiseksi Satakunnan pelastuslaitoksen toimialueelle 1.9.2022 alkaen. 

Valitun tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen. Lisäksi edellytämme, että hakija sitoutuu pelastuslaitoksen päihde- ja huumeohjelmaan

Allekirjoitus

Pekka Tähtinen, pelastusjohtaja, Satakunnan pelastuslaitos

Organisaatiotieto

Satakunnan pelastuslaitos