§ 11 Noormarkun urheilukentän siirtonurmi

Lataa 

PRIDno-2022-4235

Päätöspäivämäärä

5.8.2022

Päätöksen tekijä

Tilajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa.

Kuvaus

Tilajohtaminen on valmistellut Noormarkun urheilukentän nurmikentän uusimisesta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Markkinatutkimuksen perusteella valikoitu toimittajaksi NH-koneet Oy. Kyseinen yritys omaa pitkän kokemuksen vastaavista hankkeista ja on luotettava toimija.

Tuleva asennusajankohta syyskuussa on siirtonurmen juurtumiseen on sopiva, koska on riittävästi valoa, lämpöä ja yleensä myös luonnollista kosteutta (sateiden ja aamukasteen kautta). Keväällä siirtonurmen nosto voidaan yleensä aloittaa touko- kesäkuun alusta alkaen. Helteet ja vähäinen sateiden määrä voivat tuoda haasteita kesällä toteutetulle siirtonurmen asennukselle. Eli syksy on varmempi ja turvallisempi vaihtoehto toteuttaa hanke onnistuneesti. Myös kentän käytön kannalta syksy on parempi vaihtoehto, koska jalkapallon harjoittelua ja sarjapelejä joudutaan siirtämään muille kentille. Vihervakan 100cm leveästä ja 15m pitkästä rullasta levitetty siirtonurmi pysyy hyvin paikallaan suhteessa kapeampiin vaihtoehtoihin ja saumoja tulee huomattavasti vähemmän kuin 60cm leveistä rullista.

Noormarkun urheilukentän suorahankinta on sisältää seuraavat kokonaisuudet:

  • Vanhan pinnan pois leikkaus 2-4cmm ja maa-aineksen pois siirto
  • Ilmastus 25cm syvyyteen
  • Hiekan sekoitus kenttään vanhaan kasvualustaan 20cm syvyyteen
  • Pinnan tasoitus
  • Siirtonurmikon asennus leveys1metrin ja 15metriä pitkä, niittynurmikka/ nata seos  (vihervakka)
  • Sopimuskausi on 8/2022-9/2022 ja se alkaa, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että Noormarkun urheilukentän siirtonurmen asennustyöt hankitaan NH-Koneet Oy:ltä hintaan 41.000 € (alv. 0%).

Allekirjoitus

Jouni Salonen, tilajohtamisen toimintayksikön esimies, tekninen toimiala, tilayksikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö