§ 23 Jokikeskus, vaihe 2 - rakentamisen työnaikainen suunnittelu

Lataa 

PRIDno-2022-534

Päätöspäivämäärä

7.9.2022

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on alle 60 000 €.Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa. 

Kuvaus

Jokikeskushankkeen toisen vaiheen rakennussuunnittelu kilpailutettiin vuonna 2019 ja tarjouskilpailun perusteella suunnittelijaksi valittiin WSP Finland Oy. WSP Finland Oy:n suunnittelijat tuntevat hyvin hankkeen taustat ja suunnitteluratkaisujen perusteet.

Lokakuussa 2021 aloitettiin Jokikeskuksen toisen vaiheen suunnitelmien tarkastaminen ja urakkarajojen määrittely. Sidosryhmien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tarkentamisen tarvetta ilmeni muun muassa laiturijärjestelyissä ja sen myötä sähkö- ja vesihuoltosuunnitelmissa, jätehuollon, huoltoliikenteen ja pyöräpysäköinnin järjestämisessä, kasvivalinnoissa sekä varusteissa, kuten penkeissä. Toisen vaiheen rakentaminen on nyt käynnistynyt. Työn edetessä saattaa tulla tarvetta vielä tarkentaa suunnitelmia ja/tai antaa urakoitsijalle tarkempaa ohjeistusta töiden suorittamiseen.   

Infrajohtaminen on pyytänyt WSP Finland Oy:ltä tarjouksen työnaikaisesta suunnittelusta. WSP Finland Oy on 31.8.2022 jättänyt tarjouksen työnaikaisesta suunnittelusta. Suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät tehdään tarpeen mukaan ja niistä sovitaan tapauskohtaisesti tilaajan kanssa. 

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että Porin Jokikeskushankkeen toisen vaiheen työnaikainen suunnittelu hankitaan WSP Finland Oy:ltä tarjouksen 31.8.2022 mukaisesti hintaan. 

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, infrajohtamisen toimintayksikön esimies, Tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö