§ 24 Pohjois-Porin hulevesien hallintarakenteiden ja viheralueiden suunnittelu, lisätyö

Lataa 

PRIDno-2021-3369

Päätöspäivämäärä

9.9.2022

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Infajohtaminen pitää esitettyä lisätyötarjousta perusteltuna. Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa. 

Kuvaus

Infrajohtaminen on syksyllä 2021 kilpailuttanut Pohjois-Porin hulevesien hallintarakenteiden ja viheralueiden suunnittelun. Tarjouskilpailun perusteella suunnittelutehtävän tekijäksi valittiin Ramboll Finland Oy. Työ valmistui huhtikuussa 2022. Tilaajan aloitteesta suunnittelusta pidettiin työn aikana viisi ylimääräistä suunnittelukokousta alkuperäiseen toimeksiantoon nähden. Myös kommentointikierroksia oli vastaavasti arvioitua enemmän ja osa kommeteista tuli konsultille myöhässä asetettuun aikatauluun nähden. Infrajohtaminen on neuvotellut aiheutuneista lisäkustannuksista Ramboll Finland Oy:n kanssa ja aiheutuneet lisätyöt on todettu tilaajasta johtuviksi. Lisätöiden kustannus on yhteensä 10 128 €.     

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että Pohjois-Porin hulevesien hallintarakenteiden ja viheralueiden suunnittelun lisätyö hankitaan Ramboll Finalnd Oy:ltä. Lisätyö voidaan laskuttaa, kun kaikki lopulliset suunnitelmakuvat kustannusarvioineen on toimitettu tilaajalle dwg-muodossa.  

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, infrajohtamisen toimintayksikön esimies, Tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö