§ 15 Porin kaupunginsairaalan Maantiekatu 31, B2-siiven peruskorjauksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu

Lataa 

PRIDno-2022-4477

Päätöspäivämäärä

22.9.2022

Päätöksen tekijä

Tilajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Tarjouspyynnön kelpoisuuden täyttäviä tarjouksia saatiin 5 kappaletta, joista Raami Arkkitehdit Oy:llä oli halvin kokonaishinta. Neljä tarjouksista hylättiin, Arkkitehtipalvelu Oy, Arkkitehtitoimisto Küttner Ky, FCG Finnish Consulting Group Oy ja Sigge Arkkitehdit Oy riittämättömien referenssien vuoksi.

Tarjouspyynnöstä ja tarjouksista on laadittu vertailutaulukko.

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta,​ kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät 
liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike-​tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Teknisen toimialan tilayksikkö on pyytänyt tarjouspyynnön Cloudia hankintajärjestelmän kautta avoimella menettelyllä kaupunginsairaalan B2-siiven peruskorjauksen arkkitehti- ja pääsuunnittelusta. Perusteena hankinnalle on halvin kokonaishinta. 

Tarjoukset tuli jättää 13.9.2022 klo 12.00 mennessä.

Tarjouksia saatiin yhteensä 9 kappaletta, joista 5 täytti tarjouspyynnössä edellytetyt kelpoisuusvaatimukset.

Tarjoukset hankkeeseen jättivät:

Arkkitehti- ja insinööritoimisto Motiivi Oy, Arkkitehtipalvelu Oy, Arkkitehtitoimisto Ark'Aboa Oy, Arkkitehtitoimisto Küttner Ky, AW2 Architects Oy, FCG Finnish Consulting Group Oy, Raami Arkkitehdit Oy, RTC Vahanen Turku Oy, Sigge Arkkitehdit Oy

Tarjouksista kelpoisuusvaatimusta ei täyttäneet: 

Arkkitehtipalvelu Oy, Arkkitehtitoimisto Küttner Ky, FCG Finnish Consulting Group Oy ja Sigge Arkkitehdit Oy. Näiden osalta kohteen vaatimusten mukaiset referenssit eivät täyttyneet.

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että kaupunginsairaalan B2-siiven peruskorjauksen arkkitehti- ja pääsuunnittelun tekijäksi valitaan Raami Arkkitehdit Oy.

 

Allekirjoitus

Jouni Salonen, toimintayksikön esimies tilajohtaminen, tekninen toimiala, tilayksikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö