§ 16 Kaupunginsairaala Maantiekatu 31, B2-siiven peruskorjauksen rakennesuunnittelu

Lataa 

PRIDno-2022-4655

Päätöspäivämäärä

22.9.2022

Päätöksen tekijä

Tilajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Kelpoisuusvertailun perusteella todettiin, että A-insinöörit Oy:n, Ramboll Finland Oy:n, Sweco Rakennetekniikka Oy:n, Vahanen Pori Oy:n tarjoukset täyttivät kelpoisuusvaatimukset. Kelpoisuusvaatimukset täyttävistä tarjouksista Ramboll Finland Oy:n antama tarjous on hinnaltaan halvin.

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja tarjouksista laadittu vertailutaulukko

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankinta toteutettiin pienhankintana ja tarjouspyynnöt toimitettiin Cloudia dynaamisen hankintarekisterin kautta rekisterissä, PRIDno-2019-4995/ Teknisen toimialan suunnittelu- ja konsulttitöiden toimittajarekisteri, osa-alueen rakennesuunnittelu oleville yrityksille. Perusteena hankinnalle on halvin kokonaishinta. Tarjoukset tuli jättää 14.9.2022 klo 12.00. Määräaikaan mennessä tarjouksia saatiin 4 kpl.

Tarjoukset saatiin seuraavilta: A-insinöörit Oy, Ramboll Finland Oy, Sweco Rakennetekniikka Oy, Vahanen Pori Oy.

Kaikki tarjoajat täyttivät kelpoisuusvaatimukset.

Päätös

Edellä mainituin perustein päätän, että Kaupunginsairaalan B2-siiven peruskorjauksen rakennesuunnittelu hankitaan Ramboll Finland Oy:ltä.

Allekirjoitus

Jouni Salonen, toimintayksikön esimies tilajohtaminen, tilayksikkö, tekninen toimiala

Organisaatiotieto

Tilayksikkö