§ 66 Säteilyvaaratilanteessa käytettävien suoja-asujen hankinta

Lataa 

PRIDno-2022-5180

Päätöspäivämäärä

28.9.2022

Päätöksen tekijä

Pelastusjohtaja

Päätöksen peruste

​​​​​​Esitän, että pelastuslaitos hankkii suoja-asuja saadun tarjouksen perusteella Juha Rantanen Oy:ltä hintaan 44 431,64€ (0% alv).

Satakunnan pelastuslaitoksen toimintasäännön 14 § määrittelee hankintavaltuudet. Pelastusjohtajan hankintavaltuus on 100 000 euroa. Lisäksi johtokunnan hyväksymässä investointisuunnitelmassa voidaan päättää edellä olevaa suuremmasta summasta.

Yhteyshenkilöinä hankkeessa toimivat Janne Kumpulainen ja Markku Rintala. Markku Rintala valtuutetaan laatimaan ja allekirjoittamaan tilaussopimus Juha Rantanen Oy:n kanssa.
Tilaaja ja toimittaja laativat hankintasopimuksen tämän hankintapäätöksen tultua lainvoimaiseksi. 

 

Kuvaus

vt. kalustomestari Markku Rintala:
Palomestari Janne Kumpulainen on nimetty työryhmään suojavarustekontin hankkimiseksi. Hankkeen toteuttamisesta on laadittu yhteistyösopimus, jossa on kuvattu hankkeen rahoittajat ja niiden rahoitusosuudet. Yhteistyösopimuksen mukaan pelastuslaitos toimii hankinnan toimeen panijana. Satakunnan pelastuslaitoksen osuus kokonaishankkeesta on 12 500€. Hankinta perustuu Satakunnan pelastuslaitoksen johtokunnan hyväksymään investointisuunnitelmaan vuodelle 2022. Hankinta on jaettu kolmeen eri osaan, jotka hankitaan erikseen. Tämä on perusteltua, koska toimittajien voidaan olettaa olevan eri tahoja. Hankinnan osat ovat; alustana toimiva vaihtolavakontti, suojavarusteet sekä säteilymittauskalusto.

Yhteistyösopimuksen mukaisesti pelastuslaitos suorittaa suoja-asujen hankinnan. Porin kaupungilla on hankintasopimus suoja-asujen hankinnasta Juha Rantanen Oy:n kanssa, josta hankinta suoritetaan.

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että suoja-asut hankitaan Juha Rantanen Oy:ltä.

Allekirjoitus

Pekka Tähtinen, pelastusjohtaja, Satakunnan pelastuslaitos

Organisaatiotieto

Satakunnan pelastuslaitos