§ 10 Työpajan pakettiauton hankinta

Lataa 

PRIDno-2022-5671

Päätöspäivämäärä

15.11.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö

Päätöksen peruste

Työpajan ajokalustoon hankitaan Seinäjoen Käyttöauto Oy:stä Wolksvagen Crafter 35 pro umpipakettiauto varustettuna takalaitanostimella. Auton painoluokka on nk. N1 luokka, jonka kokonaismassa on enintään 3500 kg. Tämän johdosta ajoneuvon kuljettajalle riittää B-luokan ajokortti. Auton hankintaan käytetään nuorten työpajan investointirahaa, jota on jäljellä vielä 18 811 euroa. Auton veroton kokonaishinta on 18419,76 euroa. Hankinnan perusteena on auton sopivuus käyttötarkoitukseen sekä vertailun edullisin hinta. 

 

Kuvaus

Työllisyyspalveluiden työpajoilla tehdään mm. kaupungin palveluliikelaitoksen ateriakuljetuksia porilaisiin päiväkoteihin ja kouluihin. Autoa kuljettavat nuorten työpajan työllistetyt autonkuljettajat. Kaupungin ajoneuvokeskuksen ja hankintayksikön kanssa on sovittu, että edullisia käytettyjä pakettiautoja hankitaan työpajalle suorahankintana tarpeen ja budjetin mukaisesti. Varsinaista tarjouskilpailua ei ole, vaan työpajapäällikkö vertailee kriteerit täyttävien autojen hinnat ja ominaisuudet riittävällä tasolla ja hankinta tehdään liikkeestä, ei yksityiseltä. 

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 18 419,76 €.

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että käytetty pakettiauto (Wolksvagen Crafter) hankitaan Seinäjoen Käyttöauto Oy:ltä.

Allekirjoitus

Janne Vartia, yksikön päällikkö, elinvoima- ja ympäristötoimiala, kaupunkisuunnittelu- ja kasvupalvelut

Organisaatiotieto

Kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö