§ 86 Hankinta, pyörävaraston aidat ja portti, sekä portaikon portti Cygnaeuksen ruokapalvelukeskukseen

Lataa 

PRIDno-2022-6215

Päätöspäivämäärä

17.11.2022

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Cygnaeuksen ruokapalvelukeskukseen on perusteltua hankkia aitaelementit ja portti, jotta pyörävarkaudet saadaan estettyä. Portaikon portilla estetään asiaton oleskelu portaikossa ja vähennetään ilkivallan mahdollisuuksia. Tarvittavista aitaelementeistä ja porteista on pyydetty tarjous Aitaurakointi Oy:ltä.

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euroon saakka.

Kuvaus

Cygnauksen ruokapalvelukeskus on iso Porin palveluliikelaitoksen keskuskeittiö. Keskuskeittiössä työskentelee yli 20 työntekijää ja se tuottaa n. 7000 ateriaa päivässä. Kohteessa on ilmennyt ilkivaltaa ja pyörävarkaus, jonka takia kohteeseen on perusteltua hankkia pyörille lukittava portillinen paikka ja portaikkoon portti, jottei siellä pystytä oleilemaan.

Päätös

Päätän, että hankitaan Cygnaeuksen ruokapalvelukeskukseen tarvittavat aitaelementit ja portit AitaUrakointi Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta 4800€ (alv 0%)

Allekirjoitus

Jani Sundell, vs. johtaja Porin palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos