§ 11 Työllisyysasiantuntijan valinta

Lataa 

PRIDno-2022-6693

Päätöspäivämäärä

12.12.2022

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö

Päätöksen peruste

Valinnan perusteena toimi soveltuva koulutus ja työkokemus sekä haastatteluissa saatu käsitys henkilön soveltuvuudesta ja valmiudesta työllisyysasiantuntijan tehtävään.

 

Kuvaus

Porin kaupungin työllisyyden kuntakokeilussa pilotoidaan työllisyydenhoitoa osaksi kuntien pysyvää palvelurakennetta. Kuntakokeilussa yhteensovitetaan kuntien ja valtion työllisyyspalveluita. Kuntakokeilun henkilöstö koostuu TE-toimistosta virkasiirrolla siirretyistä viranhaltijoista sekä Porin kaupungin viranhaltijoista. Porin kaupunginhallitus antoi täyttöluvan (22.6.2020) 10:een määräaikaiseen virkasuhteeseen kuntakokeilun ajaksi. Tämän täyttöluvan perusteella rekrytoidaan nyt työllisyysasiantuntija vapautuneeseen virkasuhteeseen. 

Porin kaupungin työllisyyspalveluiden hallinnoimaan työllisyyden kuntakokeiluun oli haettavana työllisyysasiantuntijan määräaikainen virkasuhde. Hakuaika oli 17.11.- 1.12.2022. Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistoasteinen tutkinto. Lisäksi eduksi katsotaan työhallinnon, kunnallisten työllisyyspalveluiden tai HR-palveluiden työkokemus. Hakemuksia tuli määräajassa 21 kpl ja hakijoista 18 täytti kelpoisuusehdot. Porin kaupungin työllisyyspäällikkö Jenni Ketonen ja kuntakokeilun palvelupäällikkö Arto Saarinen haastattelivat 3 henkilöä 8.12.2022.

 

 

Päätös

Työllisyysasiantuntijan määräaikaiseen virkaan ajalle 10.1.2023 - 30.6.2023 valitaan sosionomi[peitetty] sekä varasijalle tradenomi {peitetty] 

Allekirjoitus

Janne Vartia, kaupunkisuunnittelu- ja kasvupalvelut -yksikön päällikkö, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö