§ 96 Valinta palomestarin virkaan

Lataa 

PRIDno-2022-7027

Päätöspäivämäärä

28.12.2022

Päätöksen tekijä

Pelastusjohtaja

Päätöksen peruste

Satakunnan pelastuslaitoksen toimintasäännön 12 §:n mukaan päällystön palvelussuhteeseen ottamisesta päättää pelastusjohtaja.

Kuvaus

Satakunnan pelastuslaitoksen Pohjois-Satakunnan toimialueella oli haettavana julkisessa haussa (PORI-14-32-22) palomestarin virka. Määräaikaan mennessä virkaan haki viisi henkilöä. Kolmella hakijalla oli vaadittu pätevyys ja heidät haastateltiin.

Aluepalopäällikkö Risto Rajala esittää, että Satakunnan pelastuslaitoksen palomestarin virkaan (38840008) valitaan koulutuksen, työkokemuksen ja osaamisen sekä haastattelussa esille tulleiden näkemysten, soveltuvuuden ja kokonaisarvion perusteella 6.2.2023 alkaen Timo Tuomi. Tuomen ensimmäinen sijoituspaikka on Kankaanpään paloasema. Varalle valitaan Timo Silvan.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Päätös

Päätän, että Satakunnan pelastuslaitoksen palomestarin virkaan (38840008) valitaan Timo Tuomi 6.2.2023 alkaen.

Valitun tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen. Lisäksi edellytämme, että hakija sitoutuu pelastuslaitoksen päihde- ja huumeohjelmaan.

 

Allekirjoitus

Jyri Leppäkoski, vs. pelastusjohtaja, Satakunnan pelastuslaitos

Organisaatiotieto

Satakunnan pelastuslaitos