§ 21 Noormarkun yhtenäiskoulun ruokalan perusparannuksen keittiön väistötila

Lataa 

PRIDno-2022-7037

Päätöspäivämäärä

29.12.2022

Päätöksen tekijä

Tilajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Toimintayksikön esimies valmistelee ja panee täytäntöön toimintayksikköään koskevat asiat sekä johtaa ja kehittää sen

toimintaa ja vastaa projektien toteutumisesta yksikön päällikön alaisuudessa. Toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 60 000 euroa

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit

Suorahankinta

Siirtokeittiöihin ei ole Porin kaupungilla sopimustoimittajaa. Kohteen tiukan aikataulun vuoksi oli hankintatapana suorahankinta, jonka sisältö ja ehdot neuvoteltiin markkinoilla olevan toimijan kanssa, jonka tiedetiin pystyvän toimittamaan vaadittava kokonaisuus.

Liitteet 

Tarjous

Kuvaus

NOORMARKUN YHTENÄISKOULUN RUOKALAN KEITTIÖN PERUSPARANNUKSEN AIKAINEN VÄISTÖTILA

Noormarkun yhtenäiskoulun perusparannuksen yhteydessä koulun ruoanjakelu toteutetaan siirtokeittiöllä. Siirtokeittiössä lämmitetään ja jaetaan sinne keskuskeittiöltä toimitettu ruoka. Siirtokeittiön varustuksen on katsonut toimivaksi Vastaava palvelusuunnittelija Timo Salmi, Porin Palveluliikelaitos, Ateria ja puhtaus. Siirtokeittiö hankitaan suorahankinnalla County Oy:ltä. Kyseinen yritys pystyy vastaamaan keittiön varustuksen tarpeesta ja pystyy myös toimittamaan kokonaisuuden nopeasti asennettuna kohteeseen. Toimituksesta on neuvoteltu ja yksityiskohdista on sovittu.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan arvo on 59193,00 €.

Päätös

Päätetään edellä mainituin perustein, että Noormarkun yhtenäiskoulun keittiörakennuksen perusparannuksen aikainen siirtokeittiö hankitaan Conty Oy:ltä.

Allekirjoitus


Jouni Salonen, Toimintayksikön esimies, Tekninen toimiala, Tilayksikkö
 

Organisaatiotieto

Tilayksikkö