§ 1 Jokikeskus 2, vanhan nosturin perustusten suunnittelu

Lataa 

PRIDno-2022-534

Päätöspäivämäärä

4.1.2023

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.  

Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa.

Kuvaus

Jokikeskushankkeen toisen vaiheen rakennussuunnittelu kilpailutettiin vuonna 2019 ja tarjouskilpailun perusteella suunnittelijaksi valittiin WSP Finland Oy. Suunnitelmiin sisältyi vanhan venenosturin säilyttäminen ja sille on suunnitelmissa osoitettu uusi sijainti Jokikeskuksen toisen vaiheen alueelta. Nosturista ei löytynyt arkistoista rakennussuunnitelmia. Nosturi on nyt kunnostettu Satakunnan Museon ohjeiden mukaisesti ja se asennetaan suunnitelman mukaiseen uuteen sijaintiin keväällä 2023. Nosturi on suojeltu ja sitä ei tulla enää käyttämään nostotarkoituksessa. Nosturille pitää suunnitella perustukset niin, että se pysyy turvallisesti paikoillaan silloinkin, kun siihen nojataan tai siinä kiipeillään. Lisäksi tulee huomioida normaalit tuuli- ja muut sääolosuhteiden aiheuttamat kuormat.   

Infrajohtaminen on pyytänyt WSP Finland Oy:ltä tarjouksen nosturin perustusten suunnittelusta. Työ sisältää vanhan nosturin perutusten ja perustamistavan suunnittelun. 

WSP Finland Oy on 20.12.2022 jättänyt tarjouksen pyydetystä työstä.

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että Jokikeskuksen nosturin perustusten suunnittelu hankitaan WSP Finland Oy:ltä tarjouksen 20.12.2022 mukaisesti aikapalkkioperiaatteella (KSE 2013 5.2.3). Arvioitua enimmäishintaa 12 300 € (alv0%) ei ylitetä ilman tilaajan kirjallista suostumusta.

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, infrajohtamisen toimintayksikön esimies, Tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö