§ 3 Radioaseman jalankulku- ja pyörätien muutossuunnittelu

Lataa 

PRIDno-2020-6783

Päätöspäivämäärä

27.1.2023

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Infrajohtaminen pitää tarjousta hyvänä ja suunnitelman laatimista tärkeänä alueen kehittämisen edistämiseksi. Infrajohtamisella ei ole tällä hetkellä resursseja tehdä suunnittelutyötä omana työnä. Suunnittelutyö maksetaan tarkoituskeen varatulla määrärahalla Teknisen toimialan investoinnilta Koiviston ulkoilupuisto 14190490014_015.  

Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa.

Kuvaus

Porin kaupunki on mukana lähiöhankkeessa, joka keskittyy Väinölän, Sampolan ja Pihlavan alueiden lähiöiden kehittämiseen. Osana hanketta on muun muassa laadittu Koiviston ulkoilupuiston yleissuunnitelma asemakaavamuutoksen tueksi sekä rakennettu valaistuksineen Radioasemantie. Valaistus on toteutettu normaalina katuvalaistuksena veistospuiston portille asti ja loppuosa asemalle johtavasta tiestä on valaisematon. Reitti on osa alueen ulkoilureitistöä ja tärkeä koulumatkareitti. Radioaseman ympäristöön on syksyllä 2021 laadittu valaistussuunnitelma, joka on vielä toteuttamatta. Valaistussuunnitelma on laadittu yleissuunnitelman jalankulku- ja pyörätien linjauksen mukaisesti. Sekä yleissuunnitelman että valaistussuunnitelman on laatinut Sitowise Oy.

Sitowise Oy on 13.1.2023 infrajohtamisen pyynnöstä tehnyt tarjouksen jalankulku- ja pyörätien suunnittelusta yleissuunnitelman linjauksen mukaisesti hintaan 10 000 € (alv0%). Sopimusehdoissa noudatetaan Sitowise Oy:n ja Porin kaupungin Teknisen toimialan välistä suunnittelun ja valvonnan puitesopimusta. Arvioitua kokonaishintaa ei ylitetä ilman tilaajan kirjallista suostumusta. Työ sisältää suunnitelman lisäksi kustannusarvion, työselostuksen ja turvallisuusasiakirjan.    

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Päätös

Päätän, että Koiviston ulkoilupuiston jalankulku- ja pyörätien muutossuunnittelu hankitaan Sitowise Oy:ltä tarjouksen 13.1.2023 mukaisesti hintaan 10 000 € (alv0%).

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, infrajohtamisen toimintayksikön esimies, Tekninen toimiala, Infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö