§ 31 Sivistystoimialan määrärahasiirrot investointiosasta käyttötalousosaan 2022

Lataa 

PRIDno-2023-377

Päätöspäivämäärä

30.1.2023

Päätöksen tekijä

Talous- ja hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Talousarvion 2022 yhteydessä vahvistetun erillisvaltuuden mukaan talous- ja hallintojohtajalla on oikeus päättää määrärahasiirroista toimialojen sekä käyttötalous- ja investointiosien välillä. Määrärahan käyttötarkoitus ei saa kummassakaan tapauksessa muuttua.

Kuvaus

Sivistystoimialan talousarviossa on ollut varattuna investointimäärärahaa uudisrakennuskohteiden ja peruskorjauskohteiden varustamiseen. Osa vuoden aikana tehdyistä hankinnoista ei kuitenkaan täytä investoinnin kriteerejä, sillä talousarvion 2022 täytäntöönpano-ohjeen mukaan investointeihin ei tule kirjata alle 10 000 euron yksittäisiä hankintoja tai hankintoja, joiden käyttöikä on alle 3 vuotta. Nämä hankinnat on kirjattu sivistystoimialan kuluiksi ja kate hankinnoille osoitetaan siirtämällä määrärahaa investointiosasta käyttötalousosaan.

Päätös

Päätän siirtää vuoden 2022 talousarviossa investointiosasta sivistystoimialan kohdassa olevasta irtaimeen varatusta määrärahasta 107 273,35 euroa sivitystoimialan käyttötalouteen oheisen liitteen mukaisesti.

Allekirjoitus

Tuomas Hatanpää, talous- ja hallintojohtaja, konsernipalvelut

Organisaatiotieto

Talous- ja hallintoyksikkö