§ 4 Porin lyseon lukituksen uusiminen

Lataa 

PRIDno-2023-1124

Päätöspäivämäärä

28.3.2023

Päätöksen tekijä

Tilajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n mukaan toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 60.000 euroa.

 

Kuvaus

Sivistystoimialan käytössä olevan Porin Lyseon yläkoulun lukituksen päivitys. Rakennuksen lukitusjärjestelmä pitää uusia kiinteistössä käytössä olevan avainjärjestelmän patentin päättymisen vuoksi. Kiinteistön ulkokuoren avainjärjestelmänä on käytössä Abloy Oy:n Sento-järjestelmä. Kyseisen avainjärjestelmän patentti päättyy vuonna 2026. Sisäpuolisissa ovissa on käytössä useampaa eri avainsarjaa, joista patentti on jo päättynyt.

Samalla kiinteistöllä sijaitsevan Myötätuulen koulun saneerauksen yhteydessä uusitaan ko. koulun lukitusjärjestelmä. Uudeksi avainjärjestelmäksi on valikoitunut Abloy Protect2 CLIQ-järjestelmä. Uusimalla samaan aikaan myös Lyseon lukitus, saadaan koko kiinteistön avainjärjestelmä yhteen avainkaavioon ja selkeytettyä avaintenhallintaa.

Lukitusjärjestelmän uusimisesta on pyydetty tarjous Certego Oy:lta joka urakoi Myötätuulen koulun lukituksen uusimisen ja on sähköisen lukituksen ensisijainen hankintapaikka. Kyseessä kansallisen kynnyksen alittava pienhankinta. Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että Lyseon koulun lukitusjärjestelmä hankitaan Certego Oy:lta hintaan 38543,16 euroa (alv 0 %).

Allekirjoitus

Jouni Salonen, tilajohtamisen toimintayksikön esimies, tekninen toimiala, tilayksikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö