Sivistyslautakunta, kokous 12.4.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 83 Edustajien nimeäminen Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen sekä osallistujien nimeäminen 57. valtakunnallisille Orkesteripäiville Tampereella 4.5.-5.5.2022

PRIDno-2022-1827

Valmistelija

  • Jyri Träskelin, yksikön päällikkö, kulttuuriyksikkö, jyri.traskelin@pori.fi

Perustelut

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n 57. valtakunnalliset orkesteripäivät, yleisötyöfoorumi ja viestintäseminaari järjestetään Tampereella Tampere-talossa 4.5.-5.5.2022

Päivien yhteydessä pidetään yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous torstaina 5.5. klo 10.00.

Porin kaupunki on jäsenenä Suomen Sinfoniaorkesterit ry:ssä. Jäsenellä, jonka ylläpitämässä orkesterissa on 20-59 päätoimista muusikkoa on oikeus lähettää kokoukseen kolme (3) äänivaltaista edustajaa.
Kullakin edustajalla on yksi ääni. Kaikkia kolmea ääntä voi käyttää myös yksi henkilö. Kokoukseen tarvitaan sivistyslautakunnan valtakirja viralliselle/virallisille kokousedustajille. Valtakirjasta tulee ilmetä viralliset kokousedustajat/-edustaja ja kunkin edustajan äänimäärä.

Orkesteripäivien osallistumismaksu on 450€. Maksu kattaa seminaariohjelman, lounaat, kahvit, illallisen ja bussikuljetuksen Särkänniemeen sekä konserttilipun Tampere Filharmonian konserttiin torstaina 5.5.

Yhden päivän osallistumismaksu on 350€.

Mikäli jäsenorkesterin virallinen edustaja osallistuu vain torstain kevätkokoukseen, on osallistuminen maksuton.

Kevätkokouksen esityslista lähetetään myöhemmin virallisille kokousedustajille.
Liitteenä ja linkissä orkesteripäivien ohjelma https://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/tapahtuma/?id=157&ofs=1
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:  https://www.sinfoniaorkesterit.fi/fi/ilmoittaudu/?id=157

Osallistumismaksut matka- ja majoituskuluineen Pori Sinfoniettan edustajien osalta korvataan orkesterin määrärahoista ja luottamushenkilöiden osalta sivistystoimen hallinnon määrärahoista.

Ehdotus

Esittelijä

  • Esa Kohtamäki, toimialajohtaja, sivistystoimiala, esa.kohtamaki@pori.fi

Sivistyslautakunta valitsee virallisen/viralliset kokousedustajan/-edustajat sekä orkesteripäiville osallistuvat lautakunnan jäsenet ja päättää kunkin virallisen kokousedustajan edustaman äänimäärän kevätkokouksessa.                      

Päätös

Sivistyslautakunta valitsi viralliseksi kokousedustajaksi intendentti Leena Harmaalan ja päätti, että orkesteripäiville ei osallistu lautakunnan jäseniä. Intendentti Leena Harmaala oikeutetaan käyttämään kaikki Porin kaupungin äänet.

Tiedoksi

Leena Harmaala Paula Kauppila

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.