Vanhusneuvosto, kokous 22.3.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 16 Hoitoon pääsyn selvittäminen porilaisten vanhusten keskuudessa

PRIDno-2022-1437

Perustelut

Satakunnan vanhusneuvosto on pyytänyt Porin vanhusneuvostolta lausuntoa selvittääkseen hoitoon pääsyä porilaisten vanhusten keskuudessa. 

Porin vanhusneuvoston työvaliokunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan 17.2.2022. Satakunnan vanhusneuvosto on sittemin peruuttanut selvityspyyntönsä.

Ehdotus

Vanhusneuvosto päättää jatkotoimenpiteistä Satakunnan vanhusneuvoston selvityspyynnöstä koskien hoitoon pääsyä porilaisten vanhusten keskuudessa.

Päätös

Vanhusneuvosto päätti

- merkitä tiedoksi Satakunnan vanhusneuvoston peruutuksen selvityspyyntöön koskien ikääntyneiden hoitoon pääsyä ja palveluiden tarvetta.

- todeta, että vanhusneuvosto kantaa erityistä huolta ikääntyneiden hoitoon pääsystä ja pitää edelleen tärkeänä selvittää ikääntyneiden hoitoon pääsyä ja palveluiden tarvetta.

- jatkotoimenpiteenä pyytää Porin perusturvaa selvittämään ikääntyneiden  hoitoon pääsyä ja palveluiden tarvetta ikääntyneille suunnatun kyselyn avulla. Kyselystä kerätyn faktatiedon perusteella saadaan tietoa ikääntyneiden omasta näkemyksestä palveluiden saatavuudesta ja hoitoon pääsystä.

Tiedoksi

Porin perusturva, Satakunnan vanhusneuvosto

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.