Kaupunginhallitus, kokous 13.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 130 Suisto Kiinteistöt Oy yhtiökokous 29.3.2023

PRIDno-2023-922

Valmistelija

  • Jenni Jakovaara, jenni.jakovaara@pori.fi

Perustelut

Suisto Kiinteistöt Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään 29.3.2023 klo 9.00 osoitteessa Sakipa Oy Isännöinti, Yrjönkatu 15, Pori. Lisäksi kokoukseen voi osallistua Teams-etäkokouslinkin kautta.

Kokouksen asialistalla on mm. tuloslaskelman ja taseen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle, tilintarkastajien ja varatilintarkastajan valinta sekä hallituksen jäsenten valinta. Lisäksi asialistalla on päättää yhtiöjärjestyksen muuttamisesta hallituksen jäsenten lukumäärän osalta. Yhtiöjärjestyksen muuttamisen jälkeen hallitukseen kuuluu kolmesta seitsemään jäsentä.

Yhtiön hallitukseen ovat kuuluneet seuraavat henkilöt: Lauri Kilkku (pj), Jenni Jakovaara, Tuula Telin, Anssi Salmi, Esa J. Wahlman ja Henrika Palenius.

Yhtiön tilintarkastajana on toiminut BDO Oy ja yhtiön vastuunalaisena tilintarkastajana Hanna Keskinen, KHT, JHT. Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä lausunto on vakiomuotoinen.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin yhtiökokousedustajan Suisto Kiinteistöt Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 14.3.2023 yhtiön hallitukseen valittavista henkilöistä sekä antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Asia päätettiin palauttaa uudelleen valmisteluun.

Esteellisyys

  • Lauri Kilkku

Tiedoksi

Kokousedustaja

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.