Kaupunginhallitus, kokous 17.6.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 305 Suisto Kiinteistöt Oy yhtiökokous 18.6.2024

PRIDno-2024-2303

Valmistelija

  • Jenni Jakovaara, jenni.jakovaara@pori.fi

Perustelut

Suisto Kiinteistöt Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään 18.6.2024 klo 15.00 osoitteessa Oiva Isännöinti Satakunta Oy, Yrjönkatu 15, Pori. Lisäksi kokoukseen voi osallistua Teams-etäkokouslinkin kautta.

Kokouksen asialistalla on mm. tuloslaskelman ja taseen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle, tilintarkastajien ja varatilintarkastajan valinta sekä hallituksen jäsenten valinta.

Yhtiön hallitukseen ovat kuuluneet seuraavat henkilöt: Anssi Salmi (pj), Mikko Pakkasela, Minna Haavisto, Oili Heino, Esa J Wahlman, Jyrki Levonen ja Katri Pohjankivi. Yhtiön tilintarkastajana on toiminut BDO Oy. Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä lausunto on vakiomuotoinen.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin yhtiökokousedustajan Suisto Kiinteistöt Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 18.6.2024 yhtiön hallitukseen valittavista henkilöistä sekä antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

____________

Merkitään, että Lauri Kilkku poistui esteellisenä (yhteisöjäävi, Suisto Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja) tämän asian käsittelyn ajaksi.

Merkitään, että Jyrki Levonen poistui esteellisenä (yhteisöjäävi, Suisto Kiinteistöt Oy:n hallituksen jäsen) tämän asian käsittelyn ajaksi.

Esteellisyys

  • Lauri Kilkku, Jyrki Levonen

Tiedoksi

Kokousedustaja

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.