Kaupunginvaltuusto, kokous 30.5.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 87 Pihlavan urheilukentän, katsomon ja sosiaalitilojen kunnostus, valtuustoaloite, Perussuomalaisten Porin valtuustoryhmä, ensimmäinen allekirjoittaja valtuutettu Heidi Sakari (lisäpykälä)

PRIDno-2022-2845

Perustelut

Perussuomalaisten  Porin valtuustoryhmä, ensimmäinen allekirjoittaja valtuutettu Heidi Sakari jätti valtuuston kokouksessa seuraavan valtuustoaloitteen:

"Valtuustoaloite Pihlavan urheilukentän, katsomon ja sosiaalitilojen kunnostus 

Pihlavan urheilukenttä ja sen katsomo sekä sosiaalitilat ovat päässeet vuosien saatossa rapistumaan todella pahasti. Urheilukentän rakennukset ja katsomo sekä sosiaalitilat ovat purkukuntoisia, eivätkä ole käyttäjilleen turvallisia tai tarkoituksenmukaisia. Kuitenkin urheilukentällä on Pihlavan ja lähialueiden asukkaille laajalti käyttöä. Urheilukenttää käyttävät eri urheiluseurat sekä koulut. Kenttä ja sen ympäristö on käytössä ympäri vuoden ja on tärkeä lähiliikuntapaikka alueen asukkaille. 

 

30.5.2022 

Heidi Sakari  sekä  Perussuomalaisten valtuustoryhmä"

Ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää lähettää valtuustoaloitteen kaupunginhallitukselle kaupunginvaltuuston päätösten toimeenpanon yhteydessä käsiteltäväksi.

Päätös

Kaupunginvaltuusto päätti lähettää valtuustoaloitteen kaupunginhallitukselle kaupunginvaltuuston päätösten toimeenpanon yhteydessä käsiteltäväksi.

Tiedoksi

Kaupunginhallitus

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.