Elinvoima- ja ympäristölautakunta, kokous 14.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 19 Ostolaskujen hyväksyjät elinvoima- ja ympäristötoimialalla vuonna 2024

PRIDno-2023-4432

Valmistelija

  • Jonna Vainio, jonna.vainio@pori.fi

Perustelut

Elinvoima- ja ympäristölautakunta on kokouksessaan 13.12.2023 päättänyt (§ 142) toimialan laskujen kustannuspaikkakohtaisista hyväksyjistä vuodelle 2024. Maaseutupalveluiden kustannuspaikalla on kuitenkin ensimmäisen varahyväksyjän ammattinimikkeessä tapahtunut sen jälkeen muutos (ent. maaseutuasiamies, nyk. maaseutuasiantuntija), jonka johdosta myös hyväksyjälistaukselle on tarpeen tehdä vastaavanlaisesti muutos. Nimikemuutos liittyy Porin kaupungin ammattinimikkeiden muuttamiseen sukupuolineutraaleiksi.

Kustannuspaikkakohtaisten hyväksyjien lisäksi toimialajohtajalla ja hänen sijaisillaan kasvupalvelut-yksikön päälliköllä sekä ympäristö- ja terveysvalvontayksikön päälliköllä tulee edelleen olla hyväksymisoikeudet kaikkiin toimialan kustannuspaikkoihin.

Toimialajohtajaa koskevat laskut hyväksyy kaupunginjohtaja.

Ehdotus

Esittelijä

  • Seppo Salonen, yksikön päällikkö, ympäristösuunnitteluyksikkö, seppo.salonen@pori.fi

Elinvoima- ja ympäristölautakunta päättää vahvistaa toimialan laskujen hyväksyjät vuodelle 2024 kustannuspaikoittain esityslistan liitteenä olevan listauksen mukaisesti 1.3.2024 alkaen sekä myöntää toimialajohtajalle sekä hänen sijaisilleen hyväksymisoikeuden kaikille kustannuspaikoille.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Tiedoksi

Tarkastustoimi, ostoreskontra/Anna Kirsi

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.