Perusturvalautakunta, kokous 25.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 117 Vuokrasopimuksen irtisanominen, Satakunnankatu 33-35 A

PRIDno-2022-3473

Valmistelija

  • Mari Levonen, sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja, mari.levonen@porinperusturva.fi

Perustelut

Perusturvan vammaispalveluiden päiväaikainen toimintayksikkö Monituote sijaitseen vuokratiloissa os. Satakunnakatu 33-35 A. Toimitilaa on vuokrattuna  680 m2  sekä varastotilaa 100 m2.

Monituotteen muuttotarve on syntynyt työsuojelutarpeesta, tilojen heikon kunnon ja asiakkaiden sekä työntekijöiden turvallisuuden vuoksi. Monituotteessa on 47 päivätoiminta asiakasta ja työntekijöitä työskentelee viisi (5) ohjaajaa. Monituotteessa on viisi (5) toimintaryhmää sekä vahvasti kulttuuripainoitteista toimintaa. Toimitila ei ole myöskään esteetön. Liitteenä työsuojeluvaltuutetun työpaikkakäynti.

Kohde on vuokrattu Javesti Oy:ltä. Irtisanomisaika on kolme (3) kuukautta. Vuokranantajaan on oltu irtisanomisesta yhteydessä, samoin hyvinvointialueen kiinteistöasioista vastaavaan Porin edustajaan.

Porin perusturva esittää, että vuokrasopimus irtisanotaan ja vuokranmaksu päättyy kolmen (3) kuukauden jälkeen, viimeistään sopimuksen irtisanomisehdon mukaisesti. Irtisanomisen hoitaa  teknisen toimialan tilayksikkö.

Tilayksikkö hoitaa myös tiedottamisen hyvinvointialueelle Kari-Matti Haapalalle.

Ehdotus

Esittelijä

  • Sanna Mustajoki, perusturvajohtaja, sanna.mustajoki@porinperusturva.fi

Perusturva luopuu kohteen käytöstä ja oikeuttaa tilayksikön irtisanomaan vuokrasopimuksen teknisen toimialan toimintasäännön mukaisesti.

Pöytäkirja tarkastetaan tämän pykälän osalta kokouksessa.

Päätös

Päätös esityksen mukaan.

Tiedoksi

Tekninen toimiala/Tilayksikkö/Tilajohtaminen

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Ilmoitus muutoksenhakukiellosta

Ei muutoksenhakuoikeutta hankintalain 146 §:n nojalla.