Perusturvalautakunta, kokous 25.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 125 Nimikemuutos ja täyttölupapyyntö, terveyskeskuslääkärin virka, moniammatillisen tiimityön koordinaattori

PRIDno-2022-4496

Valmistelija

  • Anna-Liisa Koivisto, terveys ja -sairaalapalveluiden johtaja, anna-liisa.koivisto@porinperusturva.fi

Perustelut

Sairaalapalveluissa vapautuu 1.9.2022 osastonhoitajan virka 37912023 eläköitymisen takia. Esitetään, että osastonhoitajan virkanimike muutetaan terveyskeskuslääkärin viraksi, ja että terveyskeskuslääkärin virkaan saadaan täyttölupa julkisella haulla. Terveyskeskuslääkärin tehtävänä on toimia moniammatillisen tiimityön koordinaattorina.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Palkkaus ja työaika on paikallisen lääkärisopimuksen mukainen: 5858,64 €/kk laillisettu lääkäri,​ 6224,57 €/kk lääkäri,​ jolla on yleislääketieteen erityiskoulutus ja joka on toiminut vähintään 3 vuotta laillistetun lääkärin virassa/tehtävässä,​ erikoislääkärin tehtävät/terveyskeskuslääkäri 6593,32 €/kk,​ yleislääketieteen erikoislääkäri tai muu soveltuva erikoislääkäritutkinto. Hinnoittelu L1TK6100,​ L1TK5200,​tai  L1TK4100.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntalain (1227/2016) 48§ mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä sekä tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n edellyttämää koronarokotustodistusta.

Toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen alkamisesta sovitaan erillisellä virkamääräyksellä. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan.

Ehdotus

Esittelijä

  • Sanna Mustajoki, perusturvajohtaja, sanna.mustajoki@porinperusturva.fi

Perusturvalautakunta päättää hyväksyä osastonhoitajan virkanimikkeen muuttamisen  terveyskeskuslääkärin viraksi ja hyväksyä samalla  terveyskeskuslääkärin viran täyttöluvan julkisella haulla.

Päätös

Päätös esityksen mukaan.

Tiedoksi

Terveys- ja sairaalapalveluiden toimistonhoitaja

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.