Kaupunginhallitus, kokous 8.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 159 Kiinteistö Oy Viikkarin Valkaman varsinainen yhtiökokous 11.4.2024

PRIDno-2024-1281

Valmistelija

  • Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi, controller, paivi.yli-kauhaluoma-nurmi@pori.fi

Perustelut

Kiinteistö Oy Viikkarin Valkama -nimisen yhtiön (tytäryhtiö) varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 11.4.2024 klo 10.00 Porin YH-Asunnot Oy:n toimistolla, Annankatu 8, Pori, neuvotteluhuone 2.

Kokouksen asialistalla ovat mm. tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle sekä hallituksen jäsenten valinta ja tilintarkastajan valinta.

Yhtiön hallitukseen ovat kertomusvuonna kuuluneet puheenjohtajana Britta Raitala, jäseninä Noora Kinnunen ja Eero Mielonen. Hallituksen jäsen Noora Kinnunen on eronnut hallituksesta 4.8.2023 alkaen ja sen jälkeen yhtiön hallitukseen ovat kuuluneet puheenjohtajana Britta Raitala ja jäsenenä Eero Mielonen.

Yhtiön tilintarkastajana on toiminut BDO Oy, tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastuskertomuksen on allekirjoittanut Heidi Puputti, KHT.

Tilintarkastuskertomukseen sisältyvä tilintarkastajan lausunto on vakiomuotoinen. Tilintarkastaja puoltaa tilinpäätöksen vahvistamista ja vastuuvapauden myöntämistä hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle tarkastamaltaan tilikaudelta.

Ehdotus

Esittelijä

  • Lauri Inna, kaupunginjohtaja, lauri.inna@pori.fi

Kaupunginhallitus päättää evästää kaupungin kokousedustajan Kiinteistö Oy Viikkarin Valkama -nimisen yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen 11.4.2024 yhtiön hallitukseen nimettävistä henkilöistä ja antaa kokousedustajalle mahdolliset muut ohjeensa.

Pöytäkirja tämän asian osalta päätetään tarkastaa välittömästi kokouksessa.

Päätös

Kaupunginhallitus päätti valita yhtiön hallitukseen seuraavat henkilöt: Britta Raitala(pj), Eero Mielonen ja Irma Rosengren.

Muilta osin päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kaupunginhallitus päätti tarkastaa pöytäkirjan tämän asian osalta heti kokouksessa.

Tiedoksi

Kokousedustaja

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.